Νέο χτύπημα με Μανωλίνα Κωνσταντίνου ο Παναθηναϊκός!

Σε άλλη μία σημαντική κίνηση προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, καθώς απέκτησε την Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Η 28χρονη Κύπρια επιστρέφει στο τριφύλλι μετά από περίπου 10 χρόνια και ουσιαστικά οι πράσινοι «κλείνουν» την τριάδα στη θέση των ακραίων.

Ο Παναθηναϊκός μετά την παραμονή της Χαντάβα, το μπαμ με την Γκροθούες, βάζει άλλο ένα δυνατό όπλο στην φαρέτρα του, με το ελληνικό στοιχείο να είναι έντονο.

Από πολύ μικρή ηλικία αγωνιζόταν στην ΑΕ Λεμεσού, όπου αποχώρησε το 2011.

Το τριφύλλι ήταν ο πρώτος εν Ελλάδι σταθμός της Μανωλίνας Κωνσταντίνου. Στη συνέχεια από το 2012 έως το 2016 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στη συνέχεια φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα του Ηρακλή. Έκανε ένα πέρασμα από την Ηλιούπολη ενώ από το 2018 μέχρι και σήμερα αγωνίστηκε με την φανέλα της Θέτιδος Βούλας.

Στην καριέρα της έχει πανηγυρίσει 4 κύπελλα Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, 1 Κύπελλο Κύπρο και 1 Σούπερ Καπ με την φανέλα της ΑΕ Λεμεσού.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει κάνει καριέρα και στο Beach Volley και μάλιστα έχει πετύχει και σημαντικές διακρίσεις,με την πιο πρόσφατη να είναι το Ασημένιο Μετάλλιο στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω