Aπολογισμός BetRadar για τις μέρες 2-3/11!

Ακόμα μία εβδομάδα έκλεισε, έστω και οριακά, με θετικό πρόσημο για τον Ιερεμία και την εκπομπή BetRadar. Τα ποσοστά κινήθηκαν στο 50% που ναι μεν έπιασε την βάση και με πολύ καλές αποδόσεις στα κερδισμένα, ωστόσο τα πολύ μεγάλα ποσοστά των προηγούμενων εβδομάδων είχαν δημιουργήσει υψηλότατες προσδοκίες.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο ξεκίνησε εύκολα με το 1Χ στο Newcastle-Liverpool (1-0) σε απόδοση 1.65 και συνέχισε τρομερά με το NoGoal στο Hannover-Eintracht Frankfurt (1-0) σε απόδοση 2.50!!! Η συνέχεια όμως δεν μας δικαίωσε καθώς στο Leicester-West Brom (1-0) δεν ήρθε το προσδοκώμενο over, ενώ το παιχνίδι Lille-St Etienne (1-1) οριακά δεν ήρθε 0 ως 1 γκολ.

Όσον αφορά την Κυριακή, ξεκίνησε μέτρια καθώς δεν ήρθε το 1Χ που περιμέναμε στο Εργοτέλης-ΠΑΟΚ (0-2) ούτε και το διπλό στο παιχνίδι Bilbao-Sevilla (1-0). H συνέχεια όμως ήταν πολύ δυνατή με το 4-6 γκολ στο Lilestrom-Bodo Glimt (4-0) σε απόδοση 2.10 και τον εύκολο άσσο στο ΠΑΟ-Ατρόμητος (2-0) στο 1.80.

Την ερχόμενη Παρασκευή ο Ιερεμίας θα βρίσκεται εκ νέου στις επάλξεις έτοιμος να μοιραστεί μαζί σας τις προβλέψεις του, να διαβάσει τα μηνύματα σας και να κάνει τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις του με στόχο να ξαναφέρει μεγάλα και δυνατά αποτελέσματα. Εν τω μεταξύ, καθ όλη την εβδομάδα μπορείτε να του στέλνετε σχόλια, παρατηρήσεις, απορίες στο mail της εκπομπής και του ίδιου [email protected] και να σας απαντά με πολύ μεγάλη χαρά σε καθετί που σας απασχολεί.

Υ.Γ. Οι καθιερωμένες μπόμπες που δίνει ο Ιερεμίας κάθε φορά τείνουν να γίνουν μόνιμη πηγή… κέρδους καθώς ακόμα μια φορά προέβλεψε σωστά το διπλό στο κυριακάτικο Milan-Palermo (0-2) σε απόδοση 6.50!!! Ενώ ήταν αρκετά κοντά και στο διπλό στο ματς Elsinki-Inter Tourkou (0-0).

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω