Στοίχημα Δευτέρας: Σενεγάλη – Ολλανδία έως 11.50

Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, ούτε καν σε φιλικό, ούτε φυσικά σε τελική φάση Μουντιάλ.

Σενεγάλη

Το πρώτο τρόπαιο σε μεγάλο τουρνουά για την Σενεγάλη ήρθε νωρίτερα φέτος, όταν κέρδισε στα πέναλτι την Αίγυπτο για να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία όπως στο Mundial του 2002 όταν έφθασε στα προημιτελικά. Πρωτεργάτης της όλης προσπάθειας ο Αλιού Σισέ, ο οποίος είναι προπονητής της εθνικής από τον Μάρτιο του 2015 και έχει αλλάξει την μοίρα της ομάδας προς το καλύτερο. Είχε παρουσία στο παγκόσμιο κύπελλο του 2018, στον τελικό κυπέλλου εθνών Αφρικής 2019 μέχρι και την κατάκτηση του το 2022. Μια ήττα μόνο φέτος, εκτός έδρας στο διπλό αγώνα με την Αίγυπτο (1-0) για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Τα βαριά χαρτιά της ομάδας είναι ο τερματοφύλακας Μεντί, ο αμυντικός Κουλιμπαλί, οι οποίοι αγωνίζονται στην Τσέλσι και ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Μανέ.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εντελώς δωρέαν

Ολλανδία

Το μόνιμο μεγάλο στοίχημα της Ολλανδίας είναι το παγκόσμιο κύπελλο. Έχει χάσει τρεις τελικούς στο παρελθόν, με τελευταία το 2010 στην Νότιο Αφρική. Ήταν απούσα το 2018 ενώ το 2010 έχασε στον τελικό από την Ισπανία, με 0-1 στην παράταση και το 2014 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Προπονητής είναι ο Λουίς φαν Χάαλ ο οποίος ανέλαβε την ομάδα αρχές Αυγούστου του 2021 για τρίτη φορά στην καριέρα του. Έκτοτε η ομάδα δεν έχει αποχωρήσει από το γήπεδο ηττημένη. Στα προκριματικά του Mundial γκέλαρε μόνο την πρώτη αγωνιστική στην έδρα της Τουρκίας αλλά έπειτα με επτά νίκες και δυο ισοπαλίες τερμάτισε πρώτη στον όμιλο. Στο Nations League φέτος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της επίσης στην πρώτη θέση με πέντε νίκες και μια ισοπαλία έχοντας αντιπάλους το Βέλγιο, την Πολωνία και την Ουαλία.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά - Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Προγνωστικά

Η Σενεγάλη απαρτίζεται από παίχτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη και αρκετοί από αυτούς έχουν μεγάλη εμπειρία. Η Ολλανδία όμως αποτελεί πιο έμπειρο σύνολο. Πολύ συχνή η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο στα παιχνίδια και των δυο ομάδων.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω