Στοίχημα Τετάρτης: Δεν πείθει η «Γιούβε»

Στοίχημα Τετάρτης: Δεν πείθει η «Γιούβε»

Δεύτερη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων, με τα προγνωστικά μας να προέρχονται από Ιταλία και Αγγλία μεριά.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Κάτι δεν πάει καλά στη Γιουβέντους του Αλέγκρι. Δεύτερη χρονιά του Ιταλού τεχνικού στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα και παρά την ενίσχυση, παρά τη δημιουργία ενός ποιοτικού ρόστερ η «μεγάλη κυρία» δε λέει να σηκώσει κεφάλι. Η ήττα στην πρώτη αγωνιστική από την Παρί ήταν προδιαγεγραμμένη, και παρότι το πάλεψε και κράτησε το σκορ σε αξιοπρεπέστατα επίπεδα (2-1), η αλήθεια είναι πως αυτό την κολακεύει. Παραπαίει και στο πρωτάθλημα, όπου έμεινε στο 2-2 (από 0-2 κιόλας) με την Σαλερνιτάνα.

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 - koubanezos.gr

Σε τελείως αντίθετη κατάσταση η Μπενφίκα, η οποία έχει ξεχάσει πώς είναι να μη νικάς. Έχει φτάσει το εντυπωσιακό 11/11 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Εννοείται πως κάποια στιγμή αυτό το σερί θα σταματήσει, όμως ο τρόπος που παίζουν οι «αετοί» δείχνει μια ομάδα με χαρακτήρα και το «μέταλλο» του νικητή.

Το τάιμινγκ είναι το κατάλληλο για να φύγει η Μπενφίκα με ένα διπλό που θα την κάνει αφεντικό όσον αφορά τη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω