Στοίχημα Σαββάτου: Ντεμπούτο «στα βαθιά» για τον Ρόζε

Στοίχημα Σαββάτου: Ντεμπούτο «στα βαθιά» για τον Ρόζε

Ο αγώνας Λειψία – Ντόρτμουντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μετά την απόλυση του προπονητή της Ντομένικο Τεντέσκο, η Λειψία προσέλαβε τον Μάρκο Ρόζε. Ο 45χρονος τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Ντόρτμουντ, στην οποία ήταν προπονητής για την σεζόν 2021-22. Απέναντί του ο Έντιν Τέρζιτς, τον οποίο ο Ρόζε είχε για τεχνικό διευθυντή την περσινή σεζόν.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Το ξεκίνημά της στην σεζόν ήταν απογοητευτικό, κι ως εκ τούτου ο κόουτς Τεντέσκο πλήρωσε το «μάρμαρο». Εφιαλτική η προηγούμενη εβδομάδα για την ομάδα της Λειψίας. Στο πρωτάθλημα, έχασε με 4-0 στη Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ. Άμυνα «με τα μάτια», ελάχιστες φάσεις μπροστά, τραγική εικόνα απ’όλες τις απόψεις. Είχε την ευκαιρία να ξεσπάσει μεσοβδόμαδα απέναντι στην Σαχτάρ, όμως τα έκανε μαντάρα. Εκτός οι Κλόστερμαν, Όλμο και Πόουλσεν λόγω τραυματισμού.

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Eurobasket καθημερινά στο koubanezos.gr

Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της η Ντόρτμουντ, πετυχαίνοντας το δύο στα δύο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση της Χόφενχαϊμ με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του αρχηγού Ρόις στο 16’. εκίνησε ιδανικά και τις υποχρεώσεις της στο Champions League με τη νίκη της επί της Κοπεγχάγης με 3-0. Σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν άφησε περιθώριο στους Δανούς να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση.

Δεν μπλέκουμε με σημείο, εύκολα μπορούν οι γηπεδούχοι να βγάλουν τον καλό τους εαυτό και να δείξουν την ποιότητά τους.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω