Πράσινοι Τοράκης και Κόνγουει!

Ο 26χρονος αμυντικός, Γιώργος Τοράκης μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου ανέφερε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, είναι ένας μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκό. Πέρυσι τερμάτισε δεύτερος ελπίζω και φέτος με τη βοήθειά μου να καταφέρει και κάτι καλύτερο» ενώ έστειλε και μήνυμα στους φίλους του Τριφυλλιού, λέγοντας: « Είναι σημαντικό κομμάτι οι οπαδοί βοηθάνε στην ψυχολογία. Θέλω να πω στους φιλάθλους του ΠΑΟ ότι τους θέλουμε δίπλα μας γιατί πιστεύω ότι δημιουργούν μια από τις καλύτερες έδρες στο πόλο»
Από την άλλη, ο 24χρονος περιφερειακός, Τζον Κόνγουεϊ ανέφερε: «Είμαι έτοιμος να παλέψω! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του μεγάλου οργανισμού, της Παναθηναϊκής οικογένειας. Αισθάνομαι όμορφα εδώ που είμαι ενώ είμαι χαρούμενος που θα είναι συμπαίκτης με τον Γιώργο (σ.σ Τοράκη). Θέλω να συμβάλω όσο μπορώ από τη μεριά μου για να έχουμε μια καλή σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω σε μια «καυτή» έδρα όπως αυτή που ξέρουν να δημιουργούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω