Τα οικονομικά προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός είναι τέτοια που οι πωλήσεις παικτών είναι... μονόδρομος, ώστε να μπει ρευστό στα άδεια ταμεία της ομάδας.

Ένας από τους παίκτες που σκέφτεται να δώσει το Τριφύλλι είναι ο Νούνο Ρέις. Ο Πορτογάλος παίκτης που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του σην πατρίαδα του 

Η Μπράγκα έχει στη λίστα της τον Ρέις και ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει κάποια χρήματα (λίγα μεν) για την μεταγραφή, αλλά θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Πορτογάλου.

Από εκεί που περιμένουν χρήματα οι "πράσινοι" είναι από τον Ρόμπιν Λουντ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και η μεταγραφή του τον Ιανουάριο φαίνεται δεδομένη.

Ο Φινλανδός μπορεί να μην... ψήνεται για την Σταντάρ Λιέγης, όμως το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί κοιτάζει προς την Τσάμπιονσιπ και αναμένεται να βρεθεί ενδιαφερόμενος, ο οποίος θα δώσει στον Παναθηναϊκό ένα ποσό κοντά στις 300-400.000 ευρώ.

Παράλληλα, μία «δυνατή» πρόταση σε Αγγλία και Γαλλία ψάχνουν και οι εκπρόσωποι του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω