Σε συνεχές τρέξιμο βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να κλείσουν τα περισσότερα ανοικτά οικονομικά μέτωπα.
Ένα από αυτά αφορά και τον Ράσμους Τελάντερ, με τον οποίο σήμερα (5/10) αναμένεται να υπάρξει επαφή για τις οφειλές που υπάρχουν από το συμβόλαιό του.
Το Τριφύλλι πρέπει έως τις 6 Οκτωβρίου να καταβάλει στον Δανό κεντρικό αμυντικό δόση ύψους 46.000 ευρω, αλλά το εν λόγω πόσο το οποίο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στα ταμεία της ομάδας.
Για το λόγο αυτό, πρόκειται σήμερα να συζητήσουν οι δύο πλευρές το ενδεχόμενο συμφωνίας, με τον δικηγόρο του παίκτη Γιώργο Ζελελίδη να είναι παρουσιάζεται πρόθυμος και διαλλακτικός για συμφωνία, εφόσον βέβαια πληρωθεί ένα μέρος των οφειλών άμεσα, τόσο προς τον Τελάντερ, όσο και τον ατζέντη του.

