Στις 12 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη θα γίνει η εκδίκαση του αιτήματος του Στάθη Ταυλαρίδη για επιβολή ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν πήρε στις αρχές του μήνα (1/10) την προγραμματισμένη δόση ύψους 30.000 ευρώ. Έτσι έχει υποβάλει καταγγελία κατά του Τριφυλλιού, ζητώντας να του δοθεί άμεσα ολόκληρο το ποσό της οφειλής, δηλαδή κοντά στα 100 χιλ ευρώ (97.419,78). 

Η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ  με τον Ταυλαρίδη να ζητάει την αφαίρεση τριών βαθμών από τους "πράσινους".

Σε περίπτωση που συμβεί τελικά αυτό, ο Παναθηναϊκός θα έχει προθεσμία πέντε ημερών να πληρώσει τον ποδοσφαιριστή και να πάρει πίσω τους βαθμούς. 

     

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

    peko

    Διαφημιστείτε εδω