Το ταμείο είναι μείον στον Παναθηναϊκό και για να βρει χρήματα, ώστε να μπορέσει τις υποχρεώσεις του θα πρέπει να πουλήσει παίκτες υψηλό συμβόλαιο.
Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος είναι ο παίκτης που θα φέρει το μεγαλύτερο ποσό από ενδεχόμενη παραχώρηση του. Ο αρχηγός των "πρασίνων" είναι από τους σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές και υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» η πράσινη ΠΑΕ θέλουν άμεσα χρήματα πάση θυσία και αυτά δε θα έρθουν μόνο από τις μειώσεις και τις περικοπές που θα υπάρξουν ή από την μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα.
Έτσι στην περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη τα πράγματα είναι απλά. Ο παίκτης θα είναι προς πώληση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μάλιστα κοστολογείται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.
Πάντως, για να βγάλει τη χρονιά του Τριφυλλιού, πρέπει να βρει περίπου 12-14 εκατομμύρια ευρώ και κοιτάει τις πωλήσεις, αποχωρήσεις, μειώσεις, απολύσεις ώστε το μπάτζετ από τα 11 εκατομμύρια ευρώ να πάει στα 8!

