Μεγάλη επιμονή Κοπεγχάγης για τον Ζέκα!

καρλος ζεκα

Οι Δανοί επιμένουν για τον Ζέκα και κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν. Εδώ και λίγα 24ωρα αναζωπυρώθηκαν πάλι οι συζητήσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Κοπεγχάγης για τον Κάρλος Ζέκα.

Οι Δανοί έχουν καταθέσει προσφορά 1,5 εκ ευρώ και δεν προτίθενται να την ανεβάσουν αλλά παρόλα αυτά πιέζουν μέσω και του μάνατζερ του παίκτη για να αποκτήσουν τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Επειδή τα πράγματα είναι πολύ ρευστά στις συζητήσεις που γίνονται ο Μαρίνος Ουζουνιδης έχει δώσει ήδη εντολή στον Διαμαντοπουλο να ενεργοποιήσει τη λίστα με κεντρικούς χάφ με ανασταλτικές ικανότητες για να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο.

Φυσικά και η πιθανότητα και μόνο να χάσει τον αρχηγό και έναν απ τους καλύτερους παίκτες του δεν χαροποιεί καθόλου τον Ουζουνίδη που πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω