Περισσότερο ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ύστερα από τη σχετική απόφαση που έλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Ζιλμπέρτο αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες στην «πράσινη» ΠΑΕ, οι οποίες αναμένεται να αναλυθούν στην επικείμενη (πιθανότατα την Παρασκευή) συνέντευξη Τύπου που θα δώσει μαζί με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Μέχρι σήμερα ο παλαίμαχος χαφ ασχολούνταν περισσότερο με την Ακαδημία, τις διεθνείς σχέσεις του «τριφυλλιού» και είχε επαφές με μάνατζερ και ανθρώπους άλλων συλλόγων, ούτως ώστε να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας για την ενίσχυση της ομάδας.

Ήταν, παράλληλα, κοντά στην ομάδα και παρακολουθούσε προπονήσεις της, ενώ ενημερωνόταν για την καθημερινότητά της από ανθρώπους που είναι κοντά σε αυτή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω