Στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Κριστιάν Λεντέσμα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός χαφ ήρθε στην Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του «τριφυλλιού», ενώ αναμένεται στην Ελλάδα και ο μάνατζέρ του.

Όπως γράφει σήμερα η «Live Sport», ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε ο ίδιος τις συζητήσεις με την πλευρά του 33χρονου άσου και δείχνει αποφασισμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για την απόκτησή του.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει ενημερωθεί από τους κ.κ. Σίλβα και Στραματσόνι για την πορεία των συζητήσεων που έγιναν στην Ολλανδία και την εικόνα του ποδοσφαιριστή στο διάστημα που συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας στο Τέχελεν.

Ο εκπρόσωπος του Λεντέσμα αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα, με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος να προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και τις ετήσιες απολαβές του Αργεντινού να αγγίζουν τις 600.000 ευρώ (συν πριν επίτευξης στόχων).

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω