Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Ζακ Ογκαστ και ετοιμάζεται να πάρει έναν ακόμη Έλληνα ψηλό. Οπως αναφέρει το "Sportime", οι νταμπλούχοι είναι σε επαφή με τον Ιαν Βουγιούκα, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή χρονιά με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά φεύγει από τους Ρώσους. Και είναι πιθανό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο ΟΑΚΑ, αφού ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει κι άλλη ενίσχυση κάτω από τα καλάθια.

Ο Βουγιούκας, στα 32 του χρόνια, είχε φέτος στους Ρώσους 8.4 πόντους και 4.7 ριμπάουντ ανά ματς στο Eurocup, ενώ στην VTB LEAGUE είχε 10.2 πόντους και 4.2 ριμπάουντ. Και γιατί φεύγει από την Λοκομοτίβ Κουμπάν; Γιατί η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ρίχνει το μπάτζετ.

Ο Βουγιούκας έπαιξε στον Παναθηναϊκό την διετία 2010-2012 και ακολούθως σε Ούνιξ Καζάν, Γαλατά, Ουλμ και Ζαλγκίρις, πριν πάει στην Κουμπάν. Πιο παλιά είχε φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακούμ του Ρεθύμνου και του Πανελληνίου, έμαθε τα μυστικά του μπάσκετ στο Σεντ Λιούις, ενώ ξεκίνησε τη πορεία του από τον Αρη Γλυφάδας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω