Για την ενίσχυσή τους στον «άσο» κινούνται οι «πράσινοι» και μετά τον Πάρντο έρχεται στο προσκήνιο ακόμα ένα όνομα. Ο λόγος για τον Σωκράτη Διούδη, που προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο κι όπως αναφέρει η «Sportday» βρίσκεται στο στόχαστρο του Τριφυλλιού.

O 23χρονος πορτιέρο αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στους Νεοσμυρνιώτες από την Κλαμπ Μπριζ, η οποία του έχει βάλει ρήτρα στις 200.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει κρούση στους Βέλγους, ενώ προσέγγισε τόσο τον ποδοσφαιριστή, όσο και τον Πανιώνιο, ώστε να μάθει για τη δουλειά του στις προπονήσεις και τον χαρακτήρα του.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω