Ελεύθερος ο Σισέ!

Έξι μήνες στη Ρωσία ήταν αρκετοί για τον Σισέ που αναζητά ήδη τη νέα του στέγη. Προτεραιότητά του είναι η μεταγραφή στη Γαλλία και όπως δηλώνει είναι διατεθειμένος να κάνει μια μεγάλη θυσία στο μισθό του για να ξαναπαίξει μπάλα. Τι καλύτερο από το να επιστρέψει στην ομάδα που λάτρεψε και λατρεύτηκε όσο κανείς; Βέβαια με την παρούσα διοίκηση είναι ουτοπικό μάλλον αλλά με ενδεχόμενη αλλαγή ιδιοκτησίας τα πάντα είναι πιθανά καθώς δεν θα απαιτηθεί και πολύ μεγάλο ποσό πλέον για να ξαναδούμε τον Τζιμπρίλαρο στα πράσινα!

"Η Γαλλία είναι η προτεραιότητα μου. Θέλω να γυρίσω, να βάλω το 100ο μου γκολ και να δείξω ότι είμαι εδώ ακόμα και είμαι πρόθυμος να κάνω μια θυσία στον μισθό μου. Είμαι ελεύθερος τώρα, δεν θα χρειαστούν χρήματα για την μεταγραφή. Έχω δει ότι υπάρχουν ομάδες που έχουν πρόβλημα στην επίθεση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σισέ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω