Μάνταλε κάντο να γελάσουμε όλοι μας!

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε ξανά στον διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκός-Ξάνθη, όπου είχε αποβάλλει τον Ζέκα. Ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν ο Σταύρος Μάνταλος, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να καταγγέλλει: «θα ήθελα να σας επισημάνω την αποβολή του Ζέκα, η οποία έγινε επίτηδες. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε πάρει εντολή για να συμπεριφερθεί με συγκεκριμένο τρόπο στο παρελθόν. Αυτά θα δημοσιοποιηθούν στο μέλλον».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο Μάνταλος ενημερώθηκε για τα όσα είπε ο Αλαφούζος και πλέον σκέφτεται να πάει το θέμα στα δικαστήρια, καθώς όπως έλεγε στο περιβάλλον του: «δεν έχει σταματημό. Συκοφαντεί χωρίς αποδεικτικά στοιχεία».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω