Στη Λεωφόρο γήπεδο Παναθηναϊκέ!

Η υπόθεση της κατασκευής νέου σύγχρονου γηπέδου στον Βοτανικό φαίνεται πως έχει εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφού τα εμπόδια και το κόστος μοιάζουν τεράστια.
Έτσι στο μυαλό όλων βρίσκεται η παραμονή στην ιστορική έδρα της Λεωφόρου και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσει να "εκσυγχρονιστεί".
Είναι γνωστό πως ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει προσπάθειες και συζητήσεις με επιχειρηματίες, μηχανικούς, αρχιτέκτονες έτσι ώστε να βρεθεί ένα πλάνο ανακατασκευής της Λεωφόρου, κάτι που όπως φαίνεται προχωρά με αργά και σταθερά βήματα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γάτα", ο πρόεδρος των πράσινων βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με μεγάλη πολυεθνική εταιρία και τραπεζικό κολοσσό για την ονομασία του γηπέδου της Λεωφόρου.
Από αυτό το deal θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τουλάχιστον 1.5 εκ. ευρώ το χρόνο, χρήματα που θα πάνε στην κατασκευή/ανακατασκευή της ιστορικής έδρας του "τριφυλλιού".
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Αλαφούζος παράλληλα συζητά με την Αρχιεπισκοπή και για το πάρκινγκ δίπλα στο γήπεδο. Αν αυτή η συμφωνία επέλθει, τότε είναι σαν να έχει γίνει ο μισός δρόμος. Τέλος επαφές γίνονται και με γνωστούς επιχειρηματίες που φαίνεται πως έχουν διάθεση να συμμετέχουν στο όλο έργο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω