Στιλ: «Έχουμε ξεκινήσει καλά σε αυτή τη νέα εποχή»

«Παίζοντας στην Αγγλία δεν μπορούσα να καταλάβω πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος των οπαδών της Γιουνάιτεντ ανά τον κόσμο. Ερχόμενος στην Ελλάδα και αφού επισκέφτηκα αυτό το μέρος ένιωσα πολύ μεγάλο δέος. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις πως υπάρχουν οπαδοί σε όλο τον κόσμο. Νομίζεις πως προέρχονται μόνο από το Μάντσεστερ ή από το Λονδίνο ή από διαφορά μέρη της Αγγλίας», δήλωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Για τη φετινή χρονιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ξέρω ότι πολλοί οπαδοί είναι βιαστικοί και περιμένουν άμεσα αποτελέσματα, όμως πιστεύω πως ο συγκεκριμένος προπονητής χρειάζεται χρόνο για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει».

Για τη φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού και τις προσθήκες: «Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα ήταν αρκετά δραστήρια και απέκτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να σχολιάσω τους νέους μου συμπαίκτες γιατί δεν τους έχω δει να αγωνίζονται. Είναι πάντως θετικό το ότι στην προπόνηση δουλεύουμε με καινούργια πρόσωπα. Έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά σε αυτή τη νέα εποχή και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στις επόμενες εβδομάδες»

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω