Ετοιμάζει κίνηση για Βέλλιο

Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον μέσα στους «μνηστήρες» για τον Απόστολο Βέλλιο, με τους «πράσινους» να κάνουν μία πρώτη κρούση στον Ηρακλή για τον Έλληνα επιθετικού ενόψει του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που ζήτησε ο Ηρακλής δεν έκανε τους «πράσινους» να... ξεχάσουν την περίπτωση του Βέλλιου. Στον Παναθηναϊκό αναμένεται να δουν όλα τα δεδομένα και να κάνουν δυναμική κίνηση τον Φεβρουάριο, θέλοντας ωστόσο να γνωρίζουν από την αρχή αν μπορεί να γίνει εφικτή η απόκτηση του ποδοσφαιριστής του Ηρακλή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω