Εντολή Αλαφούζου να κλείσει ο Λάμπρου

Ο νεαρός επιθετικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το Τριφύλλι τα τελευταία χρόνια, ωστόσο σε λίγες ημέρες μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του επαγγελματικού συμβολαίου που υπέγραψε την άνοιξη του '14. Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να τον χάσουν χωρίς κανένα αντάλλαγμα, μιας και ήδη υπάρχουν ομάδες που τον «ζαχαρώνουν» (το καλοκαίρι είχε γίνει πρόταση από τη Μαγιόρκα).

Δύο συζητήσεις έχουν γίνει ήδη με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Λάμπρο Χούτο, ωστόσο συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν επήλθε. Όπως ωστόσο αναφέρει το «Goal», ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στους Φύσσα και Βόκολο να βρεθεί άμεσα η χρυσή τομή με τον παίκτη και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Το νέο ραντεβού με την πλευρά του Λάμπρου αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και υπάρχει αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό ότι θα έχει αίσια έκβαση.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω