Φουλ επίθεση κι εξώδικα σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και Σούπερ Λίγκα!

Ο Παναθηναϊκός επίσημα ζητά να πάρει στα χέρια του τις εκθέσεις του παρατηρητή αλλά και το φύλλο αγώνα του Ατρόμητος – Πανιώνιος. Της αναμέτρησης στην οποία έπεσε φωτοβολίδα ευθείας βολής και πάρα πολλές κροτίδες, χωρίς να υπάρξει οριστική διακοπή και ανάλογη τιμωρία με του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» για μια φωτοβολίδα 2,5 ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τον οσφπ δεν έπαιξαν ποτέ, έχασαν τον αγώνα στα χαρτιά και τιμωρήθηκαν με -3 και 4 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Προφανώς κι υπάρχουν δυο μέτρα και σταθμά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για αυτό και στον Παναθηναϊκό προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους. Εκτός από τα εξώδικα για να πάρουν το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή, οι «πράσινοι» έστειλαν κι επιστολή στον Κοντονή για τη δυσαρμονία των αποφάσεων των πειθαρχικών οργάνων. Παράλληλα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το «τριφύλλι» αναφέρεται πως αύριο (22/12) θα γίνει αίτημα προς την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ, για να λάβει και τις δικές τους εκθέσεις για τον αγώνα στο Περιστέρι!

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λαμβάνοντας υπόψη περιστατικά τα οποία έλαβαν χώρα στον αγώνα Ατρόμητος – Πανιώνιος στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, προέβη σήμερα σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου να διασφαλίσει τα έννομα συμφέροντά της.
Πιο συγκεκριμένα απεστάλησαν εξώδικες προσκλήσεις προς τη SuperLeague και την ΚΕΔ/ΕΠΟ προκειμένου να παραλάβει την έκθεση του παρατηρητή και το φύλλο αγώνα, ενώ αύριο θα κάνει αίτημα και προς την Αστυνομία και τη ΔΕΑΒ για να λάβει και τις δικές τους εκθέσεις.

Παράλληλα εστάλη επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή με την οποία εκφράστηκε η ανησυχία μας για όσα συμβαίνουν και η ελπίδα μας ότι δεν θα προκύψουν φαινόμενα δυσαρμονίας σε αποφάσεις πειθαρχικών οργάνων.
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού διατηρεί την αταλάντευτη θέση της υπέρ της ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω