Ο Κοτσόλης ταξιδεύει για τον Ούγκρεσιτς – Στο στόχαστρο το wonderkid της Παρτιζάν

Νέο μεταγραφικό σενάριο από τη Σερβία συνδέει τον Παναθηναϊκό με τον Όγκνιεν Ούγκρεσιτς, τον 20χρονο αρχηγό της Παρτιζάν, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mozzart Sport, ο τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού», Στέφανος Κοτσόλης, ενημέρωσε τους ανθρώπους της Παρτιζάν ότι θα βρεθεί στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας με την Τόμπολα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον νεαρό μέσο.

Ο Ούγκρεσιτς, που παρά το νεαρό της ηλικίας του φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2030 και η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο 20χρονος χαφ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, με δύο γκολ σε τέσσερις συμμετοχές, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 44 εμφανίσεις, οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων της Serie A, όπως η Μπολόνια, η Τορίνο, η Ουντινέζε και η Σασουόλο, γεγονός που προμηνύει έντονο ανταγωνισμό για την απόκτησή του, εφόσον ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να προχωρήσει την υπόθεση.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω