Ο Δημήτρης Λημνιός αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραχώρησή του στον ΑΠΟΕΛ.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ολοκληρώνει την παρουσία του στο «τριφύλλι» έπειτα από δυόμισι χρόνια, έχοντας φορέσει τη φανέλα της ομάδας από τον Δεκέμβριο του 2023.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό συνέβαλε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2024, ενώ συνολικά πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις και πέτυχε ένα γκολ με τα πράσινα.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας με τον κυπριακό σύλλογο, ο Παναθηναϊκός διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%, εξασφαλίζοντας παράλληλα σημαντική μείωση στο μισθολογικό του κόστος, καθώς απαλλάσσεται από το μισό του ετήσιου συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.
Ο Λημνιός ανοίγει πλέον ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, συνεχίζοντας την πορεία του στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

