Πέτριτς: «Θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια εμφανίστηκε ο Μλάντεν Πέτριτς μιλώντας στην «Π». Ο Κροάτης επιθετικός ξεκαθάρισε πως πλέον το «τριφύλλι» δουλεύει πολύ περισσότερο στην τακτική, με την έλευση του Αντρέα Στραματσόνι και πως έχει πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο πολύπειρος φορ του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε και στην απουσία του κόσμου από τη Λεωφόρο, λόγω της τιμωρίας, αλλά και στο που μπορεί να φτάσει η ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Όπως ξεκαθάρισε ο Πέτριτς, όταν αγωνίζεσαι σε έναν τέτοιο σύλλογο πάντα έχεις φιλοδοξία για το μάξιμουμ, τονίζοντας πως στο τέλος της χρονιάς θα ήταν πολύ καλό για την ομάδα να έχει κατακτήσει τουλάχιστον το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Π» ο Μλάντεν Πέτριτς.

Μια ακόμα συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό, πως είναι τώρα το κλίμα στην ομάδα;

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς και είμαστε χαρούμενοι. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε έτσι, με νίκες και καλό ποδόσφαιρο».

Ήταν δύσκολο να παίζετε μπροστά σε άδειες κερκίδες;

«Πάντα είναι δύσκολο και άδικο να παίζεις χωρίς φιλάθλους. Είναι μια παράξενη κατάσταση, αισθάνεσαι πως είναι ένα φιλικό, ακούς τα πάντα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό όμως, πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο και σε αυτά τα παιχνίδια».

Έχετε καινούριο προπονητή, ποιες είναι οι διαφορές που βλέπεις με τον Στραματσόνι στον πάγκο;

«Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρες οι αλλαγές στην ομάδα. Τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι πως κάνουμε περισσότερη δουλειά στην τακτική πλέον. Είναι φυσιολογικό νομίζω για έναν Ιταλό προπονητή, όπως ο κ. Στραματσόνι».

Η ομάδα δείχνει βελτίωση. Είναι θέμα ψυχολογίας ή και δυνατοτήτων που δεν είχαν βγει στο χορτάρι;

«Πιστεύω πως δεν ήμασταν τόσο κακοί. Η ψυχολογία ήταν ένα θέμα. Τώρα έχουμε πολλά καινούρια πράγματα που βάλαμε στο παιχνίδι μας με τον νέο προπονητή. Νομίζω πως είμαστε καλύτερα τώρα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο, είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Το πρωτάθλημα έχει χαθεί, ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι τουλάχιστον το τρόπαιο του Κυπέλλου;

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για το πρωτάθλημα, όλοι βλέπουμε τι γίνεται. Θα ήταν πολύ καλό να πάρουμε κάτι στο τέλος της χρονιάς. Όταν παίζεις σε αυτόν τον σύλλογο, πας πάντα για το μέγιστο. Θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω