«Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ»!

Σενάρια από την Ουκρανία φέρνουν τον Σεργκέι Ρεμπρόφ ένα βήμα πριν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ στον «πράσινο» πάγκο να θεωρείται ουσιαστικά προδιαγεγραμμένο και την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν να μοιάζει δεδομένη, τα δημοσιεύματα για τον διάδοχό του έχουν ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με ουκρανική ιστοσελίδα, ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει στον Σεργκέι Ρεμπρόφ και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε πλήρη συμφωνία.

Το όνομα του έμπειρου Ουκρανού τεχνικού δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ του «Τριφυλλιού», καθώς είχε απασχολήσει έντονα και τους προηγούμενους μήνες, αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ρουί Βιτόρια. Τότε, η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Ουκρανίας.

Πλέον όμως ο 51χρονος προπονητής είναι διαθέσιμος και, όπως υποστηρίζει το σχετικό ρεπορτάζ, ταξίδεψε μάλιστα στην Ελλάδα πριν από περίπου δύο εβδομάδες, προκειμένου να υπάρξουν οι τελικές επαφές με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ο Ρεμπρόφ διαθέτει σημαντική εμπειρία από ευρωπαϊκούς και διεθνείς πάγκους, έχοντας εργαστεί σε συλλόγους όπως η Dynamo Kyiv, η Ferencváros, η Al Ain FC και η Al Ahli Dubai, κατακτώντας τίτλους σε Ουκρανία, Ουγγαρία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε μια ιδιαίτερα ηχηρή επιλογή για την επόμενη μέρα του συλλόγου, δίνοντας τα «κλειδιά» της ομάδας σε έναν προπονητή με ισχυρό βιογραφικό και σημαντικές παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω