ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πέναλτι στον Τεττέη: «Ο διαιτητής όχι απλά δεν είδε το πάτημα, αλλά καταλόγισε επιθετικό φάουλ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε επίσημη τοποθέτηση σχετικά με τη φάση του πέναλτι στον Τετέι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Τσακαλίδης αρχικά υπέδειξε επιθετικό φάουλ εις βάρος του Παναθηναϊκού στη φάση όπου ο Τετέι δέχθηκε πάτημα μέσα στην περιοχή. Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του VAR και επανεξέταση της φάσης, άλλαξε την απόφασή του και καταλόγισε πέναλτι υπέρ των «πρασίνων».

Η αρχική απόφαση προκάλεσε έντονο σχολιασμό από τον Παναθηναϊκό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την «πράσινη» ΠΑΕ να εκφράζει την απορία της για το γεγονός ότι το πάτημα δεν εντοπίστηκε άμεσα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

«Ο διαιτητής όχι απλά δεν είδε το ξεκάθαρο πάτημα στον Τετέι, αλλά προτού τον καλέσει ο VAR, έχει καταλογίσει επιθετικό φάουλ του Τετέι στον Μάγκνουσον…».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω