Το Καραϊσκάκη έγινε… πράσινο: Έξι χρόνια αήττητος ο Παναθηναϊκός στην Regural Season!

Όσα χρήματα κι αν έχουν ρίξει οι Πειραιώτες, ό,τι φάση κι αν περνούσε ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια, ένα πράγμα δεν αλλάζει: στην regular season της Super League δεν μπορούν να τον κερδίσουν στο σπίτι τους. Η τελευταία νίκη του Ολυμπιακού επί των «πράσινων» στο Φάληρο καταγράφηκε το 2020.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το επιθετικό «μπλοκάρισμα» των ερυθρόλευκων σε αυτά τα ματς. Στα πέντε παιχνίδια κανονικής διάρκειας από τότε, ο Ολυμπιακός έχει βρει δίχτυα μόλις μία φορά — στοιχείο που δείχνει πόσο καλά διαβάζει και διαχειρίζεται αυτά τα ντέρμπι ο Παναθηναϊκός.

Τα ντέρμπι «αιωνίων» δεν υπακούν ποτέ στη λογική των μπάτζετ ή της φόρμας, όμως το συγκεκριμένο σερί λέει τη δική του ιστορία. Οι «πράσινοι» έχουν μετατρέψει το «Γ. Καραϊσκάκης» σε έδρα… αντοχής, χτίζοντας αήττητο έξι ετών στην κανονική περίοδο.

Η τελευταία εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού ήταν στις 21 Νοεμβρίου 2020 (1-0). Από τότε και έπειτα, το «Τριφύλλι» μετρά δύο διπλά και τρεις ισοπαλίες στο Φάληρο, με τον αντίπαλο να σκοράρει μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα.

Τα αποτελέσματα της εξαετίας:

  • 21/11/2020 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0

  • 03/10/2021 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0

  • 25/02/2023 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0

  • 22/10/2023 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (διακοπή)

  • 26/01/2025 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-1

  • 08/02/2026 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1

Ένα σερί που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω