Πέρασε τον έλεγχο της UEFA ο Παναθηναϊκός

Παρά τη μεγάλη ζημία από τη μη πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ο Παναθηναϊκός τήρησε στο ακέραιο τις οικονομικές υποχρεώσεις του και πέρασε με επιτυχία τον έλεγχο που του έκανε η UEFA.

Συγκεκριμένα, το monitoring αφορούσε στην περίοδο από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και οι «πράσινοι» τήρησαν τους διακανονισμούς που έχουν υπογράψει. Ο επόμενος έλεγχος για τον Παναθηναϊκό θα αφορά το διάστημα από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου και τα αποτελέσματά του αναμένονται στις αρχές του 2016.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω