Ο Ζαμπαλάς παραδέχτηκε λάθος στο πέναλτι του Τσέριν – «Δεν είδα τη διπλή επαφή»!

Στη σύσκεψη της ΚΕΔ με τους διαιτητές, ο Σπύρος Ζαμπαλάς προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι στον Τσέριν στο Αγρίνιο, που στιγμάτισε την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο VARίστας παραδέχτηκε ότι «δεν είδε τη διπλή επαφή της μπάλας στο σώμα και στο χέρι», με τον αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, Πάολο Βαλέρι, να του υπενθυμίζει τον κανονισμό που ξεκαθαρίζει πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει παράβαση.

Παράλληλα, ο Ζαμπαλάς δέχτηκε κριτική γιατί δεν έδειξε τα σωστά πλάνα στον διαιτητή Τσακαλίδη, οδηγώντας σε μια λανθασμένη απόφαση.

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω