Κατέθεσε την ένσταση για το ντέρμπι ο ΠΑΟ!

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η ένσταση του Παναθηναϊκού για την ακύρωση του φύλλου αγώνος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το Τριφύλλι ζήτησε να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι εντός των επομένων 15 ημερών.

Η ένσταση προβλέπεται να συνεκδικαστεί την προσεχή Παρασκευή οπότε και θα απολογηθεί ο Παναθηναϊκός για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στη Λεωφόρο έξω από το γήπεδο και μέσα σε αυτό όταν ανακοινώθηκε η ματαίωση του αγώνα.

Σε περίπτωση που η ένσταση γίνει αποδεκτή τότε είναι αυτονόητο ότι θα τροποποιηθούν σε μεγάλο βαθμό τα υπάρχοντα δεδομένα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω