Έρχεται νωρίτερα ο Πελίστρι, χαμογελάει ο Βιτόρια!

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Φακούντο Πελίστρι επιστρέφει νωρίτερα στο Κορωπί από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης.

Ο 23χρονος εξτρέμ βρέθηκε στις κλήσεις του Μαρσέλο Μπιέλσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και συμμετείχε στο ματς με το Περού, ωστόσο δεν θα περιμένει μέχρι το παιχνίδι με τη Χιλή. Ο Αργεντινός ομοσπονδιακός τεχνικός, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση, αποφάσισε να «ελευθερώσει» τέσσερις ποδοσφαιριστές, δίνοντάς τους το δικαίωμα να επιστρέψουν άμεσα στους συλλόγους τους.

Ανάμεσά τους είναι και ο Πελίστρι, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να βρεθεί ξανά στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, ώστε να είναι διαθέσιμος για τον Ρουί Βιτόρια ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω