Για το πρώτο δύσκολο βήμα με Σαχτάρ ο Παναθηναϊκός

Παρά τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί, ο Ρουί Βιτόρια θέλει να δει την ομάδα του να κάνει το πρώτο καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης και να εξασφαλίσει, τουλάχιστον, τη συμμετοχή της στους ομίλους κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η αποστολή του «Τριφυλλιού» μόνο εύκολη δεν είναι, απέναντι σε μια Σαχτάρ που παρουσιάζεται ιδιαίτερα ποιοτική και ισχυρή, κάτι που φάνηκε και στην προηγούμενη φάση, όπου απέκλεισε με σχετική ευκολία την Μπεσίκτας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο βασικά «γρανάζια» του μεσοεπιθετικού άξονα. Τanto ο Φώτης Ιωαννίδης όσο και ο Τάσος Μπακασέτας υπέστησαν θλάσεις, με τον δεύτερο μάλιστα να μένει εκτός της ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς με τους Ουκρανούς. Από την άλλη, δηλώθηκε ο νεοαποκτηθείς Ανάς Ζαρουρί, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Επιστρέφει επίσης ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Απώλειες υπάρχουν και για τη Σαχτάρ του Αρντά Τουράν, καθώς θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο σημαντικών μονάδων στην επίθεση: του Βραζιλιάνου εξτρέμ Κέβιν και του φορ Λασινά Τραορέ, που δεν υπολογίζονται για την αποψινή αναμέτρηση.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω