Στην Αθήνα το βράδυ ο Μπουτά για τον Παναθηναϊκό – Ολοκληρώνεται η μεταγραφή

Ο Αουρέλιο Μπούτα αναμένεται σήμερα το βράδυ στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, καθώς όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» κλείνουν άμεσα τη βασική τους εκκρεμότητα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 27χρονος Ανγκολέζος μπακ θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Η συμφωνία με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι δεδομένη και απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες για την επίσημη ανακοίνωση.

Ο Ρουί Βιτόρια είχε ζητήσει ρητά την απόκτησή του, καθώς πρόκειται για παίκτη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Μπενφίκα, γνωρίζοντας καλά τα χαρακτηριστικά του. Ο Μπούτα προκρίθηκε άμεσα από τον Πορτογάλο τεχνικό για να καλύψει το κενό του Βαγιαννίδη, ο οποίος μεταγράφηκε πρόσφατα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω