Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία, το «τριφύλλι» προχωρά για την απόκτηση του Αουρέλιο Μπουτά έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Αουρέλιο Μπουτά βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει την πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία, οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει τις επαφές για την απόκτησή του.
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές (και με την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του) φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να καταβάλει για να κάνει δικό του τον 27χρονο δεξιό φουλ μπακ.
Ο Μπουτά, ο οποίος αγωνίζεται με επιθετική ορμή και ταχύτητα, είχε ξεχωρίσει στη Bundesliga και πλέον φαίνεται έτοιμος για το βήμα της επιστροφής στην κορυφή μέσω του Παναθηναϊκού. Αναμένονται εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών ή και ωρών, με τις συζητήσεις να βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

