Ξανά στον Παναθηναϊκό ο Κότσαρης!

Δεύτερη ενίσχυση στον άσο μέσα σε λίγα 24ωρα για τον Παναθηναϊκό. 

Μετά τον Λαφόντο που ήρθε για να διεκδικήσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα από τον Ντραγκόφσκι, οι Πράσινοι προχωρούν σε ακόμα μία προσθήκη στα γκολπόστ.

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης αποχώρησε από την Καλαμάτα καθώς "ζήτησε να αποχωρήσει προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα", σύμφωνα με την ανακοίνωση της μεσσηνιακής ομάδας. 

Κι αυτό το πρωτάθλημα θα είναι η Super League 1 για χάρη της ομάδας η οποία τον ανέδειξε. 

Το Τριφύλλι τα έχει βρει σε όλα με τον Κότσαρη, ο οποίος θα δώσει λύση και στο θέμα που υπήρχε με τον καταρτισμό της ευρωπαϊκής λίστας, και συγκεκριμένα στην κατηγορία των παικτών που ανήκαν τουλάχιστον 3 χρόνια στο κλαμπ μεταξύ των 15 και των 21 ετών και θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τέσσερις. Έτσι ο 28χρονος πορτιέρο έρχεται να προστεθεί στους Βαγιαννίδη, Μπρέγκου και Κυριόπουλο. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω