Θέλει να σκοράρει την Τρίτη ο Μπεργκ!

Ο σουηδός δήλωσε αναλυτικά μετά από το πρώτο ματς με τη Δανία ότι «Είναι απογοητευτικό. Αλλά την Τρίτη ξαναπαίζουμε και πρέπει να σκοράρω. Όταν ο Ζλάταν παίζει πιο έξω από την περιοχή, εγώ πρέπει να σκοράρω» δήλωσε ο φορ του Παναθηναϊκού, προσθέτοντας: «Το ματς που παίξαμε ένα χρόνο πριν (1-0 η Δανία) ήταν φιλικό. Τώρα θα πρέπει να μας κερδίσουν και αυτό σημαίνει ότι θα μας παρουσιαστούν ευκαιρίες».

Γκολ από τον Μπεργκ περιμένει και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σουηδίας Έρικ Χάμρεν ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι θα έπρεπε να είχε σκοράρει ο Μάρκους.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω