Μπήκε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος για Τούμπα ο Μπακασέτας!

Ο Τάσος Μπακασέτας ανέβαζε ρυθμούς με την επαναφορά των «πράσινων» στο Κορωπί μετά την άδεια του Πάσχα, έμπαινε σταδιακά σε όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του κανονικού προγράμματος των προπονήσεων και τελικά κατάφερε την Πέμπτη να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς.

Ο Ρουί Βιτόρια θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του - όπως όλα δείχνουν - στο παιχνίδι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super, με τον Έλληνα χαφ ν' απουσιάζει περίπου δυο μήνες, έχοντας αποκομίσει τη βαρύτατη θλάση στο εκτός έδρας ματς με τη Βίκινγκουρ στο Conference League.

Στα υπόλοιπα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κώτσιρας, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Σένκεφελντ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω