Αξιότιμε κύριε Αλαφούζο,
Όσα χρήματα κι αν επενδύετε, όσες θυσίες κι αν κάνετε, αν συνεχίζετε να εμπιστεύεστε τη διαχείρισή τους σε ανθρώπους ακατάλληλους, άχρηστους, χωρίς συναίσθηση της ευθύνης και με νοοτροπία “δημοσίου υπαλλήλου” σε κομβικές θέσεις – τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά – τότε δυστυχώς θα τα πετάτε διαρκώς στον κάλαθο των αχρήστων.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η οικονομική επένδυση, αλλά κυρίως το ποιοι τη διαχειρίζονται και με ποια νοοτροπία. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάει μπροστά με ανθρώπους που δεν έχουν πάθος, όραμα και ικανότητα να σηκώσουν το βάρος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Όσο αυτή η κατάσταση συνεχίζεται, τα ίδια λάθη θα επαναλαμβάνονται, με τις ίδιες απογοητεύσεις και τις ίδιες αποτυχίες.
Αν θέλετε πραγματικά να δείτε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει, η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει από τις βάσεις. Από τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις και χαράσσουν την πορεία της ομάδας. Διαφορετικά, θα καταλήγετε να χρηματοδοτείτε μεν, αλλά να βλέπετε το έργο να καταστρέφεται από τα ίδια χέρια που το υπονομεύουν εδώ και χρόνια.

