Στην Μητρόπολη Αθηνών η σορός του Μίμη Δομάζου, ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα

Λίγο μετά τις 9 το πρωί και μετά το... απαραίτητο πέρασμά της από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και το γήπεδο του Παναθηναϊκού, η σορός του Μίμη Δομάζου έφτασε στη Μητρόπολη Αθηνών.

Εκεί όπου ο «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου και του «τριφυλλιού» θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και πρέπει να σημειωθεί ότι, ήδη, πλήθος κόσμου έχει συρρεύσει στο παρεκλήσι για να του αποτίσει φόρο τιμής!

Θυμίζουμε ότι η κηδεία του αείμνηστου Μίμη Δομάζου όλων των εποχών θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω