Επέστρεψε ο Ουναΐ ενόψει Ολυμπιακού

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία τους για το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον Ρουί Βιτόρια να βλέπει τον Αζεντίν Ουναΐ να ενσωματώνεται κανονικά.

Από εκεί και πέρα, ο Γεντβάι ακολούθησε θεραπεία, ενώ όσοι ήταν βασικοί στις Σέρρες έκαναν αποθεραπεία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Στην προπόνηση ενσωματώθηκε ο Ουναΐ, ενώ ο Γεντβάι ακολούθησε θεραπεία».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω