Ο διαιτητής του Νιου Σέιντς-Παναθηναϊκός

Τον άσημο Φινλανδό Όλιβερ Ρεϊτάλα όρισε η UEFA στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Νιου Σέιντς στο Σρούσμπερι για το Conference League την Πέμπτη (22:00).

Ο 30χρονος ρέφερι, δεύτερης κατηγορίας, θα «σφυρίξει» για πρώτη φορά αγώνα ελληνικής ομάδας. Φέτος ήταν στο Αστάνα-Μπάτσκα Τόπολα 1-0 για την ίδια διοργάνωση.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Φινλανδοί Γιούκα Χόνκανεν και Όλι Γιάντουνεν, ενώ τέταρτος ο Άντι Μούνουκα. Στο VAR θα είναι οι Ιταλοί Τζιανλούκα Αουρελιάνο και Ροζάριο Αμπίσο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω