Νέο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό: Εκτός ο Μαξίμοβιτς κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, ο Μαξίμοβιτς υπέστη κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού, από χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του με την εθνική Σερβίας. Ο τραυματισμός αυτός δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα των προπονήσεων και, ως εκ τούτου, κρίθηκε ανέτοιμος για τον επερχόμενο αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης το Σάββατο, ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι, η οποία περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές:
Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδη, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ουναΐ, Τετέ, Σπόραρ, Μπακασέτα, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιό, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκα, Αράο.

Η προπόνηση του Σαββάτου περιλάμβανε ασκήσεις rondo, εξάσκηση στις στατικές φάσεις, καθώς και τελειώματα φάσεων, με τον Πορτογάλο τεχνικό να προετοιμάζει την ομάδα για μια δύσκολη αναμέτρηση.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
APapanikolaou's picture

APapanikolaou

Διαφημιστείτε εδω