Πάει στον Λανουά τις υποδείξεις του Τσολακίδη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του επόπτη Τσολακίδη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καθώς διέκοψε επικίνδυνες φάσεις της ομάδας με λανθασμένα οφσάιντ και άλλαζε αποφάσεις, μετατρέποντας άουτ σε κόρνερ και το αντίστροφο.

Οι «πράσινοι» είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι όχι μόνο με τα λάθη του επόπτη, αλλά και με το γεγονός ότι δεν άφηνε τις φάσεις να ολοκληρωθούν σε περιπτώσεις οφσάιντ, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να καταθέσει όλα τα περιστατικά στον αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά, ώστε να εξετάσει τις αποφάσεις με βάση τους κανονισμούς και να τοποθετηθεί.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω