Αλλαγή ώρας στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί μία ώρα νωρίτερα, στις 18:00 της Κυριακής, ενώ το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 21:30 αντί στις 21:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. 

H ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, οι παρακάτω αγώνες αλλάζουν ώρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

• Ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.09.2024 στις 18:00 (αντί για 19:00).

• Ο αγώνας ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.09.2024 στις 21:30 (αντί για 21:00).

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω