«Ο Παναθηναϊκός προχωράει τις επαφές για τον δανεισμό του Πελίστρι με οψιόν αγοράς!»

Το Τριφύλλι κυνηγάει το «μπαμ» με τον 22χρονο Ουρουγουανό εξτρέμ, που αποτελεί προσωπική εισήγηση του Ντιέγκο Αλόνσο, αφού ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει πολύ καλά τον Πελίστρι από την κοινή τους παρουσία στην Εθνική Ουρουγουάης.

Σύμφωνα λοιπόν με την σελίδα «Mistica Uruguaya», οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προχωρούν τις επαφές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Oι Ουρουγουανοί, μάλιστα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός συζητάει με την Γιουνάιτεντ και για οψιόν αγοράς που θα προβλέπει η συμφωνία, χωρίς ωστόσο να κάνουν αναφορά στο ποσό.

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω