Ισπανικό δημοσίευμα για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Ουζούνι

«Ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα εξετάζει την περίπτωση του Μίρτο Ουζούνι» είναι ο τίτλος στο σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ideal.es

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από τη Γρανάδα και θα έβλεπε με ενδιαφέρον μια ενδεχόμενη μεταγραφή του σε ομάδα της Ελλάδας ή της Τουρκίας.

Ο 29χρονος Αλβανός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τη Γρανάδα, στην οποία πήγε τον Ιανουάριο του 2022, και πέρυσι είχε 11 γκολ σε 34 συμμετοχές.

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω