Το «Τριφύλλι» θα μεταβεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, εκεί όπου αναμένεται να δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις, ενώ άλλες δύο θα δώσει μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Οι «πράσινοι» δεν έχουν προβεί ακόμα σε ανακοινώσεις, όμως ένα από τα ματς που θα δώσει γνωστοποιήθηκε από την αντίπαλό του, που δεν είναι άλλη από την κυπριακή Πάφο.
Οι κυπελλούχοι Κύπρου θα βρίσκονται επίσης στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης και ανακοίνωσαν ότι στις 3 Ιουλίου θα παίξουν με το «Τριφύλλι», με την σέντρα να γίνεται στις 19:00 ώρα Ελλάδος.
Για την ιστορία, τα άλλα δύο φιλικά που ανακοίνωσαν οι Κύπριοι είναι με την Μπάγερν Μονάχου ΙΙ (28 Ιουνίου, 19:00) και την Λέγκια Βαρσοβίας (30 Ιουνίου, 19:00).
Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης:

