500.000 ευρώ πριμ από τον τρελαμένο Αλαφούζο!

Γερό πριμ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά τη χιτσκοκική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. 

Οι Πράσινοι ήταν εκείνοι που... χαμογέλασαν στη "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι, με ήρωα τον Ντραγκόφσκι που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις. 

Έτσι το Τριφύλλι πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έστρωσε... χρυσάφι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα λάβουν πριμ ύψους 500.000 ευρώ, κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί πριν το παιχνίδι. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω