Με Ακαϊντίν και μοναδικό φορ τον Σπόραρ κόντρα στον Ολυμπιακό

Μπορεί να έχει μόλις λίγες μέρες στην Ελλάδα, ωστόσο ο Σαμέτ Ακαϊντίν δείχνει πως έχει έρθει έτοιμος για να αγωνιστεί, με τον Φατίχ Τερίμ να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για τη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στον Ολυμπιακό (17/01 21:00)

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μοναδικός διαθέσιμος φορ είναι ο Αντράζ Σπόραρ, με τον Τούρκο τεχνικό να παίρνει επίσης στην αποστολή τον Κυριόπουλο και τον Φικάι από την Β'  ομάδα.

Τέλος, εκτός παρέμειναν οι Σεμπαστιάν Παλάσιος, Φίλιπ Τζούρισιτς, Άνταμ Τσέριν, Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ και οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που είναι καιρό τραυματίες.

Αναλυτικά η αποστολή:  Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Φικάι, Κυριόπουλος.

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω